fbpx
Istezanje new pic
crtice_raster

Asistirano istezanje

Asistirano istezanje je najefikasniji metod da se adekvatno istegnete na siguran način, dok se uz to osećate sjajno. Naši terapeuti za istezanje su obučeni profesionalci koji rade u okviru vaših granica ali ih i pomeraju, na bezbedan način. Svakom klijentu objašnjavamo na kom je nivou po pitanju obima pokreta i fleksibilnosti mišića, i uz pomoć tog znanja svako može da se poboljša u regijama gde je potrebno. Ova vrsta kontrolisanog i praćenog istezanja vremenom dovodi do povećane pokretljivosti, fleksibilnosti i snage mišića.

Koristimo metodu istezanja jedan-na-jedan čiji je glavni cilj da postigne najbolje rezultate naših klijenata i da osvesti telo. Naziv ove metode je PNF (Proprioceptivna Neuromuskularna Facilitacija) i ona je kombinacija istezanja sa otporom i disanja. Ono što ga razlikuje od samostalnog istezanja jeste što  sa vama radi terapeut obučen za ovakav vid tretmana. Time se postiže tačnost uglova pod kojima se određeni mišići istežu, bezbedne pozicije i adekvatan tempo istezanja. Imajući u vidu takođe, da u našem studiju koristimo posebno dizajnirane krevete za istezanje, mi smo u mogućnosti da izolujemo vaše mišiće i postaramo se da svaka seansa povećava vaš obim pokreta. Takođe, razumemo da je svaki od naših klijenata drugačiji i sa različitim potrebama i iz tog razloga prilagođavamo tehnike vašim individualnim potrebama, čime osiguravamo adekvatnu relaksaciju mišića i tela. A dokle će granica istezanja nekog mišića biti određujete isključivo vi, tako da ne postoji mogućnost da se stvore neželjeni efekti istezanja mišića.

Nakon tretmana ćete se osećati lakše, pokretljivije, opuštenije, bićete bolje raspoloženi, energičniji i spremniji da nastavite sa vašim danom.

Cenovnik

Focus
stretch 30min

Izaberite gornji ili donji deo tela, ili se fokusirajte na željenu regiju kojoj treba više pažnje, i u dogovoru sa našim terapeutima maksimalno iskoristite vreme koje imate. U svetu gde je svaki minut važan, mi smo razvili rutinu koja će zadovoljiti vaše potrebe i povoljno delovati na vaše telo.

1 tretman - 1.990 din
5 tretmana - 9.000 din
10 tretmana - 17.000 din

Full body
stretch 45min

Rutina istezanja celog tela u cilju poboljšanja fleksibilnosti, krvotoka u mišićima, smanjenja tenzije celokupnog fizičko/mentalnog sklopa čoveka, poboljšava vaše sposobnosti i obnavlja energiju.

1 tretman - 2.900 din
5 tretmana - 13.500 din
10 tretmana - 26.000 din
NAJPOPULARNIJE

Advanced stretch
+
Theragun 60min

Napredna rutina istezanja za celo telo u kojoj dodatnim zahvatima opuštamo i duboke posturalne mišiće, ubrzavajući tako oporavak mišića dok smanjujemo nelagodnosti koje doživljavate zbog disbalansa stvorenog tokom godina. U ovoj rutini takođe koristimo i Theragun koji dodatno ubrzava oporavak mišića, pomaže kod hidratacije tkiva, preventivno deluje na adheziju i smanjuje upale.

1 tretman - 3.600 din

5 tretmana - 17.250 din

10 tretmana - 33.500 din

Performance stretch
+
Theragun 80min

Poseban tretman za vrhunske sportiste gde više vremena koristimo za istezanje te samim tim izvlačimo maksimum iz muskulo-skeletnog sistema. Rutina stvorena za sve osobe koje se redovno bave sportom i kojima je oporavak i poboljšanje performansi uvek bitno!
Zajedno sa Theragun-om, koji ubrzava vaš oporavak mišića, povećava krvotok i smanjuje upale, postaćete jači i spremniji za sve izazove.

1 tretman - 4.000 din
5 tretmana - 19.250 din
10 tretmana - 37.500 din
arrow_top