fbpx
Masaza new pic
crtice_raster

Masaža

Masaže

Stretch Well Centar pored asistiranog istezanja nudi uslugu masaže koja može da se sprovede kao zaseban tretman ili kao kombinacija sa istezanjem, što stvara novi vid oporavka.

Cilj naših masaža je da se fokusiramo na regije pod tenzijom, triger tačke i moguće bolove koji umeju da zahvate veliki deo mišićnih grupa, i na taj način smanjimo uticaj stresa na telo. Da pristupimo dublje mišićnom tkivu i otklonimo mehaničke prepreke koje se često stvaraju zbog raznih uticaja. Često postoji strah od prejake terepeutske masaže, ali naš cilj jeste doziran tretman koji će oporaviti tkiva a ne ih dodatno iritirati te naši terapeuti pritisak i jačinu masaže prilagođavaju individualno svakom klijentu.

Ultimate recovery tretman

Potpuni oporavak tela se obreo u našoj ponudi kao želja naših klijenata, da sa dobrim istezanjem povežu i masažu. Asistirano istezanje je aktivni deo, u kom klijent, zajedno sa terapeutom koji ga isteže, učestvuje u određenim delovima istezanja. Nakon aktivnog oporavka, nastupa masaža kao pasivni deo, gde je potrebno postići potpunu relaksaciju mišića i nervnog sistema.

Često su preporučene opcije istezanja donjeg dela tela i masaža gornjeg jer samo istezanje ima jači efekat na donji deo zbog velikih višezglobnih mišića koji su usled sedentarnog načina života skloni velikim skraćenjima, dok male mišiće vrata i lopatica efektnije oporavlja masaža jer ima više mogućnosti prilaska dubljim tkivima i triger tačkama koje postoje unutar njih. Naravno, mogućnosti kombinacija su uvek ostavljene vama, da oslušnete svoje telo i prenesete nam šta vam je potrebno.

S obzirom da i masaža i istezanje imaju svoje benefite, efekat relaksiranosti posle ovog tretmana biće intenzviniji i raznovrsniji.

Odabirom neke od masaža ili spajanjem ove dve usluge, dobijate spektar benefita koji će vam olakšati svakodnevnicu i omogućiti bolji kvalitet života. Uz sve to, uvek vas čeka pozitivna energija, osmeh i prijatna atmosfera u našem studiju, koja će uvek doprineti da se osećate još bolje.

 

Benefiti masaže:

  • Ubrzava protok krvi što rezultira boljom ishranom tkiva koja je neophodna za oporavak
  • Ubrzava protok limfe što utiče na bolju detoksikaciju tela, samim tim smanjuje upalne procese u mišićima.
  • Otklanjanje spazma i bola
  • Otklanjanje triger tačaka koje remete protok krvi do neke regije i samu pokretljivost mišića
  • Relaksacija nervnog sistema
  • Poboljšava koncentraciju i san

Cenovnik

Neck fix
15 min

Kod većine ljudi vrat je najproblematičnija regija koja zahteva posebnu pažnju, a naša kratka masaža vrata je tu da smanji osećaj tenzije. Ovaj tretman se može dodati na bilo koje asistirano istezanje kao dodatak u cilju intenzivnijeg osećaja relaksacije.

700 din

Back fix
30 min

Fokus ovog tretmana je na regiju sačinjenu od velikog broja leđnih mišića koji svakodnevno nose veliku količinu tereta i stresa, mentalnog i fizičkog.

2.200 din

NAJPOPULARNIJE

Half body fix
45 min

Ovaj parcijalni tretman podrazumeva masažu leđa, ruku, šaka i vrata kada je u pitanju gornji deo, a ako je vaš odabir donji deo tela, tretman je usmeren na noge i stopala.

2.900 din

Full body fix 60 min

Ukoliko osećate da je celom telu potreban oporavak, onda je ovo tretman za vas. Svaka masaža celog tela može biti personalizovana tako da se fokus stavi na određenu regiju, ali i da ostali delovi tela ne ostanu zapostavljeni.

3.900 din

Ultimate recovery 75 min

Podrazumeva istezanje u trajanju od 30min pri kom se bira određena regija koja je problematičnija ili poželjnija za istezanje (npr. gornji deo tela, donji teo tela, regija grudi i ramena, kukovi…) i nakon toga 45min parcijalne masaže (gornji ili donji deo tela).

4.200 din

Ultimate recovery 90 min

Podrazumeva istezanje u trajanju od 45min koje obuhvata istezanje celog tela, a nakon toga 45min parcijalnu masažu, pri kojoj se takođe bira željeni deo tela. Ovde postoji više vremena posvećenog istezanju, što će dati jači efekat i kompletniji utisak nakon tretmana.

4.900 din