fbpx
PT new pic
crtice_raster

Personalni

trening

Kao što smo posebni i jedini kada je u pitanju asistirano istezanje, usuđujemo se da tvrdimo da je i naš pristup personalnom treningu drugačiji od uobičajenog. Kombinujući znanje iz oblasti sporta, fitnesa, fizioterapije i rehabilitacije, kao i iskustvo koje imamo, u stanju smo da vam pomognemo bilo da je u pitanju popravljanje posture, poboljšanje pokretljivosti, jačanje mišića, smanjenje masti, poboljšanje celokupnog kardiovaskularnog stanja, kao i pripreme za konkretne sportove. Pored pomoći koju vam nudimo, cilj nam je da vas edukujemo, motivišemo i podržimo u odluci da se posvetite svom zdravlju i postignete zacrtane ciljeve.

Pre početka sa personalnim treninzima, klijenti prolaze procenu zdravlja, držanja i pokreta, fleksibilnosti, ravnoteže, kardio-respiratorne kondicije, mišićnog stanja, i parametara koji se odnose na veštinu (agilnost, koordinacija, brzina i reaktivnost) koja nam služi za prikupljanje relevantnih informacija potrebnih za razvoj efikasnog programa vežbi za postizanje ciljeva klijenta. Tako su naši programi treniranja prilagođeni specifičnim potrebama klijenta, i ceo tim se uključuje da da svoj doprinos i pomogne klijentu da napreduje.

Kupovinu paketa usluga u Stretch Well Centru posmatrajte kao ulaganje u svoje zdravlje, kvalitetniju budućnost i odlaganje procesa starenja.

Našim holističkim pristupom i motivišućom atmosferom koju gradimo sa vama pomažemo vam na putu ka boljem zdravlju i boljem osećaju u sopstvenom telu. Zajedničkim trudom do boljeg zdravlja!

Cenovnik

Personalni trening
45 min

1 trening - 2.200 din
8 treninga - 15.800 din
12 treninga - 21.500 din

Personalni trening
60 min

1 trening - 2.800 din
8 treninga - 20.500 din
12 treninga - 27.900 din