fbpx

Naš centar nudi opciju kombinovanja tretmana koje imamo u ponudi. Na taj način, možete sebi obezbediti potpunu brigu o vašem telu na jednom mestu, gde ceo tim preuzima brigu o vašoj pokretljivosti, snazi i relaksaciji. Usluge koje možete kombinovati su:

Istezanje – moguć je fokus na najrigidnije regije ili rad na fleksibilnosti svih mišića.

Trening – može uključivati snagu, pokretljivost, poboljšavanje kardiovaskularnog kapaciteta, eksplozivnost, korekciju posture, trening za sportski performans, itd.

Masaža – fokus može biti na određenim bolnim regijama ili na celom telu.

Kombinovani paketi

Eliminiši stres

Ovaj paket karakterišemo kao “higijenu tela”. On je nešto što je potrebno svakom pojedincu kako bi se oporavio od savremenog i brzog načina života.

Sadržaj ovog paketa su 4 Ultimate recovery tretmana (masaža + istezanje) i postoje dve opcije:

 • Eliminiši stres 75 u kojem su 4 Ultimate recovery tretmana u trajanju od 75min (30min istezanje i 45min masaža).
  Cena je
  15.600 din.
 • Eliminiši stres 90 u kojem su 4 Ultimate recovery tretmana u trajanju od 90min (45min istezanje i 45min masaža).
  Cena je 18.000 din.


Paket traje 30 dana.

Kreći se lakše

Ovde će se pronaći pojedinci koji bi pored održavanja relaksacije svog tela želeli da povećaju mobilnost svojih zglobova a time i pokretljivost celog tela. Naši terapeuti će tokom ovih tretmana, pažnju posvetiti baš onim regijama kojima je to potrebno i u meri u kojoj je potrebno. Pokretljivost je potrebna svakom zglobu, ali se najviše pažnje pridaje kukovima, kičmenom stubu i ramenom pojasu, kao presudnim faktorima za opštu pokretljivost.

Sadržaj ovog paketa je 12 tretmana od po 45min od kojih je:

 • 10 tretmana koji kombinuju istezanje i trening pokretljivosti

   

 • 2 masaže u cilju otklanjanja triger tačaka i spazama koji ograničavaju pokretljivost u određenim smerovima usled pojave bola ili tenzije


Cena paketa je 24.200 din.

Paket traje 30 dana.

NAJPOPULARNIJE

Treniraj bolje

Cilj je da se ostvari maksimalan potencijal, potpuna osvešćenost tela i posvećenost istom.
Telo nam svakodnevno služi, preuzima i fizičke i psihičke stresove, kako bismo kroz neke životne situacije opstali, zato mu treba pružiti najbolji tretman a to je upravo ova kombinacija tretmana. Ako odaberete ovaj paket, definitivno ćete učiniti da budete jaki, izdržljivi, fleksibilni, disciplinovani ali i relaksirani.

Sadržaj paketa – 24 tretmana od kojih je:

 • 12 personalnih treninga od 60min (u okviru personalnih treninga izrađuje se individualan plan za svakog klijenta u zavisnosti od njegovog cilja i mogućnosti)

   

 • 8 tretmana istezanja od 30min

   

   

 • 4 masaže od 45min


Cena paketa je 52.700 din.

Paket traje 30 dana.

 

Asistirano istezanje

Focus
stretch 30min

Izaberite gornji ili donji deo tela, ili se fokusirajte na željenu regiju kojoj treba više pažnje, i u dogovoru sa našim terapeutima maksimalno iskoristite vreme koje imate. U svetu gde je svaki minut važan, mi smo razvili rutinu koja će zadovoljiti vaše potrebe i povoljno delovati na ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

1 tretman - 1.990 din
5 tretmana - 9.000 din
10 tretmana - 17.000 din

Full body
stretch 45min

Rutina istezanja celog tela u cilju poboljšanja fleksibilnosti, krvotoka u mišićima, smanjenja tenzije celokupnog fizičko/mentalnog sklopa čoveka, poboljšava vaše sposobnosti i obnavlja energiju.‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

 

 

1 tretman - 2.900 din
5 tretmana - 13.500 din
10 tretmana - 26.000 din
NAJPOPULARNIJE

Advanced stretch
+
Theragun 60min

Napredna rutina istezanja za celo telo u kojoj dodatnim zahvatima opuštamo i duboke posturalne mišiće, ubrzavajući tako oporavak mišića dok smanjujemo nelagodnosti koje doživljavate zbog disbalansa stvorenog tokom godina. U ovoj rutini takođe koristimo i Theragun koji dodatno ubrzava oporavak mišića, pomaže kod hidratacije tkiva, preventivno deluje na adheziju i smanjuje upale.

1 tretman - 3.600 din

5 tretmana - 17.250 din

10 tretmana - 33.500 din

Performance stretch
+
Theragun 80min

Poseban tretman za vrhunske sportiste gde više vremena koristimo za istezanje te samim tim izvlačimo maksimum iz muskulo-skeletnog sistema. Rutina stvorena za sve osobe koje se redovno bave sportom i kojima je oporavak i poboljšanje performansi uvek bitno!
Zajedno sa Theragun-om, koji ubrzava vaš oporavak mišića, povećava krvotok i smanjuje upale, postaćete jači i spremniji za sve izazove.

1 tretman - 4.000 din
5 tretmana - 19.250 din
10 tretmana - 37.500 din
*Naše tretmane možete pokloniti vama dragim osobama i ulepšati im dan!

Masaža

Neck fix
15 min

Kod većine ljudi vrat je najproblematičnija regija koja zahteva posebnu pažnju, a naša kratka masaža vrata je tu da smanji osećaj tenzije. Ovaj tretman se može dodati na bilo koje asistirano istezanje kao dodatak u cilju intenzivnijeg osećaja relaksacije.

700 din

Back fix
30 min

Fokus ovog tretmana je na regiju sačinjenu od velikog broja leđnih mišića koji svakodnevno nose veliku količinu tereta i stresa, mentalnog i fizičkog.

2.200 din

NAJPOPULARNIJE

Half body fix
45 min

Ovaj parcijalni tretman podrazumeva masažu leđa, ruku, šaka i vrata kada je u pitanju gornji deo, a ako je vaš odabir donji deo tela, tretman je usmeren na noge i stopala.

2.900 din

Full body fix 60 min

Ukoliko osećate da je celom telu potreban oporavak, onda je ovo tretman za vas. Svaka masaža celog tela može biti personalizovana tako da se fokus stavi na određenu regiju, ali i da ostali delovi tela ne ostanu zapostavljeni.

3.900 din

Ultimate recovery 75 min

Podrazumeva istezanje u trajanju od 30min pri kom se bira određena regija koja je problematičnija ili poželjnija za istezanje (npr. gornji deo tela, donji teo tela, regija grudi i ramena, kukovi…) i nakon toga 45min parcijalne masaže (gornji ili donji deo tela).

4.200 din

Ultimate recovery 90 min

Podrazumeva istezanje u trajanju od 45min koje obuhvata istezanje celog tela, a nakon toga 45min parcijalnu masažu, pri kojoj se takođe bira željeni deo tela. Ovde postoji više vremena posvećenog istezanju, što će dati jači efekat i kompletniji utisak nakon tretmana.

4.900 din

*Naše tretmane možete pokloniti vama dragim osobama i ulepšati im dan!

Personalni trening

Personalni trening
45 min

1 trening - 2.200 din
8 treninga - 15.800 din
12 treninga - 21.500 din

Personalni trening
60 min

1 trening - 2.800 din
8 treninga - 20.500 din
12 treninga - 27.900 din